fitness rooms black girl with big booty takes big white cock after workout

Sixteen years ago a boy gave me an important gift. It was a smile.

Sixteen years ago a boy gave me an important gift. It was a smile. It was the early autumn of my first year at a middle school,and my old school was far away. As a result,no one knew who I was. I was very lonely,and afraid to speak to anyone. Every time I heard the other students talking and laughing,I felt my heart break. I couldn't talk with anyone about my problems. Then one day,when my classmates were talking happily with their friends,I was sitting at my desk unhappily as usual. At that moment,a boy entered the classroom. I didn't know who he was. He passed by me and then turned back. He looked at me,with a smile. Suddenly,I felt the touch of something bright and friendly. It made me feel happy and warm. That smile changed my life. I started to talk with other students and made friends. Day by day,I became closer to everyone in my class. The boy with the lucky smile has become my best friend now. One day I asked him why he had smiled,but he couldn't remember doing so! It doesn't matter because all the dark days have gone. I believe that the world is what you think it is. If you think it is lonely,you might always be alone. So smile at the world and it will smile back.

小题1: Why didn't the writer talk to anyone in her new school about her problems?

A.Because she was always unhappy.

B.Because she didn't know anyone at the time.

C.Because she was in the first year at the junior high school.

D.Because she didn't want her parents to worry about her.

小题2:Where does she now think her feeling of unhappiness came from?

A.From her old school.

B.From her parents.

C.From herself.

D.From her classmates at the new school.

小题3: What’s the best title for the passage?

A.A Surprising Gift

B.An Exciting Birthday Gift

C.An Important Gift—Smile

D.A Boring Gift

余凌燕 7个月前 已收到1个回答 我来回答 举报

jackccl2011 精英

共回答了364个问题采纳率:86.3% 向TA提问 举报

十六年前,一个男孩给了我一个重要的礼物。这是一个微笑。接下来作者介绍了在新学校感觉到很孤独的时光,但是,同学的一个微笑,改变了她对人生的看法。最后总结:如果你觉得孤独,你可能总是独自一人。因此,对这个世界微笑,它也会向你微笑。

小题1:在新的学校里,作者为什么不与别人谈论关于她的难题?联系原文:As a result,no one knew who I was. I was very lonely,and afraid to speak to anyone.句意:作者新到的这所学校。结果,没有人认识我。我感觉到孤独,并且害怕与别人说话。说明在学校时,作者谁都不认识。故选B

小题2:作者现在知道她的感觉和不开心来自哪里?联系作者对此进行的总结: If you think it is lonely,you might always be alone. So smile at the world and it will smile back.句意:如果你觉得孤独,你可能总是独自一人。因此,对这个世界微笑,它也会向你微笑。充分说明作者认为以前的感觉来自于自已的内心。故选 C

小题3:短文最好的题目是什么?联系原文的中心句:Sixteen years ago a boy gave me an important gift. It was a smile.句意:十六年前,一个男孩给我一个重要的礼物。它是一个微笑。结合选项第三项符合题意。故选C

7个月前

8
可能相似的问题
Copyright © 2021 gamesandgoodness.com - 雨露学习互助 - 17 q. 0.021 s. - webmaster@yulucn.com
gorgeous lesbians kiss passionately before licking pussy vrallure busty ebony beauty daizy cooper plays with her sex toys in virtual reality loan4k le banquier est pret a aider une fille si elle donne quelque chose en retour pawg gets her brains fucked out and loves it kinkyinlaws jasmine jae sicilia sexy british step mom hardcore lesbian sex with hot blonde letsdoeit